Undersøgelse: Danskernes holdning til bæredygtighed 2020

Siden 2018 har Mejeriforeningen gennemført en undersøgelse om danskernes holdning til bæredygtighed. Undersøgelsen afdækker danskernes holdning til behovet for omstilling til en mere bæredygtig produktion og et mere bæredygtigt forbrug. Formålet med undersøgelsen er at bidrage til forståelsen af danskernes holdning til den bæredygtige omstilling af vores fødevareproduktion- og forbrug.

Denne rapport præsenterer resultaterne fra 2020. Spørgeskemaet er besvaret af 2017 respondenter repræsentativt fordelt mellem 18-65 år. Indsamlingen af data foregik i februar og marts måned 2020.

Download undersøgelsen her

Undersøgelse: Danskernes holdning til bæredygtighed under COVID-19 2020

Mejeriforeningen har gennemført en befolkningsundersøgelse af danskernes holdning til bæredygtighed under COVID-19. Formålet med undersøgelsen er at bidrage til forståelsen af danskernes holdning til klima og bæredygtighed efter det første halve år med COVID-19 som en del af danskernes hverdag.

Denne rapport præsenterer resultaterne, som er baseret på stikprøvebesvarelser indhentet i august 2020 fra i alt 1027 respondenter repræsentativt fordelt i alderen 18-65 år.

Download undersøgelsen her