Råvarekvalitet/Quality of raw material

Slutrapporter

Download rapport Rapport nummer Udgivet Projektleder Institution Titel
2009-97 2009-97 April 2009 Leif Skibsted Københavns Universitet New Antioxidant Strategies for Consumer Health and Food Quality - Delprojekt om antioxidanter og grænseflader
2008-94 2008-94 Juli 2008 Leif Skibsted Københavns Universitet New Antioxidant Strategies for Consumer Health and Food Quality - Delprojekt om selen
2007-89 2007-89 April 2007 Lotte Bach Larsen Aarhus Universitet Mælkeråvarens proteinprofil - Betydning for mælkens egnethed til videre forarbejdning
2007-88 2007-88 April 2007 Jacob Holm Nielsen Aarhus Universitet Effekt af nye malkemetodikker på mælkens kvalitet
2007-82 2007-82 Januar 2007 Jan Trige Rasmussen Aarhus Universitet Mælkeprotein - Undersøgelse og isolation af komponenter med potentielt forebyggende virkning mod virusinduceret diaré
2006-81 2006-81 December 2006 Magni Martens Københavns Universitet Lavfedt mejeriprodukter - Mikrostruktur, sensoriske egenskaber og forbrugeropfattelse
2006-78 2006-78 November 2006 Jacob Holm Nielsen Aarhus Universitet Mælkekvalitet - Betydning af somatiske celler
2006-77 2006-77 September 2006 Jan Trige Rasmussen Aarhus Universitet Mælk - Forekomst og mulige biologiske aktiviteter af fedtkuglemembranproteinet MUC15
2006-75 2006-75 April 2006 Kristen Sejrsen Aarhus Universitet Antioxidative selenoproteiner i konventionel og økologisk mælk
2005-67

2005-67

April 2005 Jacob Holm Nielsen  Aarhus Universitet 

Aroma i mælk - Betydning af fodring, behandling og lagring af den rå mælk

2005-66

2005-66

Februar 2005 Hanne Frøkiør Danmarks Tekniske Universitet

Sialinsyreholdige mælkeproteiner - Relationer mellem struktur og funktion

2003-56

2003-56

December 2003 Christian Würtz Heegaard Aarhus Universitet

MUC1's virkning som bakteriel receptoranalog

2003-51

2003-51

Marts 2003 Magni Martens Københavns Universitet

Fedtindholdets indflydelse på sensoriske egenskaber og forbrugeropfattelse af mejeriprodukter

2003-50

2003-50

Marts 2003 Leif Skibsted Københavns Universitet

Early events ved oxidation af mælk - Forbedring af holdbarheden af mælkeprodukter specielt med henblik på økologisk mælkeproduktion

2003-48

2003-48

Februar 2003 Ylva Ardö Københavns Universitet

Forbedring af lavfedtholdig, halvfast ost gennem regulering af peptidsammensætningen

2003-47

2003-47

Februar 2003 Jan Trige Rasmussen  Aarhus Universitet

Bovin lactadherin som antiviral komponent

2000-32

2000-32

Maj 2000 Torben Ellebæk Petersen  Aarhus Universitet

Valleproteiner og kaseinmiceller

2000-31

2000-31

Maj 2000 Torben Ellebæk Petersen  Aarhus Universitet

Proteiner i fedtkuglemembranen II

1999-30

1999-30 December 1999 Karsten Bruun Qvist Københavns Universitet Synerese i løbegeler

1999-29

1999-29 December 1999 Richard Ipsen Københavns Universitet Forbedring af valleproteiners geldannelse gennem enzymatisk behandling

1999-28

1999-28 December 1999 Leif Skibsted  Københavns Universitet Effekt af høje hydrostatiske tryk på valleproteiners konformation, hydrolyse og geldannelse

1998-21

1998-21 November 1998 Karsten Bruun Qvist  Københavns Universitet Enzymatisk betinget krydsbinding i mælkeproteiner
1998-14 1998-14

Januar 1998

Robert Bauer 

Københavns Universitet Kaseiners geldannelse
1996-10 1996-10

Juni 1996

Torben Ellebæk Petersen

Aarhus Universitet Struktur af kaseinmiceller
1996-9 1996-9

Juni 1996

Torben Ellebæk Petersen

Aarhus Universitet Proteiner i fedtkuglemembranen
Grith Mælk 1

Grith Mortensen

Chefkonsulent, Branchesekretariat mejeri, Landbrug & Fødevarer/Skejby

Mobil: 40964114

E-mail: gmo@lf.dk