Mejeribruget mener...
Sundhed, bæredygtighed, fødevarekvalitet og klima. Mejeriforeningen og dens medlemmer tager gerne del i debatten om aktuelle og væsentlige emner. Læs de seneste de seneste indlæg her på siden.
Klimamærkning skal informere om næringsstoffer
Klumme af Mejeriforeningens ernæringschef Merete Myrup i LandbrugsAvisen 9. maj 2024
Hvis lækage sender køer, mælk og mejerier ud af landet, kommer de så igen?
Debatindlæg i ALTINGET tirsdag 2. april 2024
Mejeri driver økologi og spiller en væsentlig rolle for regeringens øko-ambition
Debatindlæg i Altinget 15. januar 2024.
Sundhed og næring fylder for danskerne, når de handler ind -men flere og flere drikker søde drikke til aftensmaden
Debatindlæg bragt i Sjællandske Nyheder 11. oktober 2023.
Danskerne mangler viden om mejeriprodukters næringsværdi og rolle i en grønnere kost
Debatindlæg bragt i Avisen Danmark 9. juli 2023
Fælles løsninger på en fælles opgave
Mejeriforeningens formand Steen Nørgaard Madsen om Landbrug & Fødevarers 2030-klimaplan
Har vi glemt sundhed, når vi taler om mad?
Debatindlæg i Avisen Danmark 23. april 2023
Klimahandling er i gang – sæt ikke det gode arbejde i stå
Debatindlæg bragt i Avisen Danmark den 24. nov. 2022
Mejeridirektør - R-politikers voldsomme kritik af skolemælk overser nuancerne
Debatindlæg i Altinget 7. juni 2022
Et klimamærke på fødevarer bør handle om klima og sundhed – ligesom kostrådene
Debatindlæg i Altinget Fødevarer den 4. maj 2022
I debatten om klimamærkning glemmer vi et helt centralt aspekt
Debatindlæg i Børsen, den 14. april 2022
Elever får sunde og klimavenlige vaner ind med skolemælken
Debatindlæg i Politiken, den 31. marts 2022
Mælkeafgiftsfonden spiller fint sammen med den grønne omstilling
Debatindlæg i Altinget Fødevarer, den 30. marts 2022
Et klimamærke på fødevarer bør tage afsæt i kostrådene
Debatindlæg i Aarhus Stiftstidende, den 1. marts 2022
Den klimavenlige kost i offentlige køkkener skal også smage af noget
Debatindlæg i Altinget Fødevarer, den 23. februar 2022