2020-2025
På denne side kan der læses om de projekter, der afsluttes imellem 2020-2025.
PushLim: Flyt grænserne i osteproduktionen; brug af biobeskyttende kulturer til at reducere risikoen for ostefejl
InBrine: Betydning af saltlagens mikrobielle sammensætning for smagsudvikling og hæmning af uønsket skimmelvækst på danske oste
Improve Dairy Life – Forebyggelse af gærkontaminering i fermenterede mejeriprodukter for forbedring af kvalitet og holdbarhed
AFunDay – antifungal biobeskyttelse af mejeriprodukter
Læs mere om projektet her.
AFunDay – antifungal biobeskyttelse af mejeriprodukterCbot-PREDICTOR: Clostridium botulinum og sikre oste
Læs mere om projektet her.
Cbot-PREDICTOR: Clostridium botulinum og sikre osteAUROMA – Automatiseret analyse af aromaprofiler med machine learning
Læs mere om projektet her.
AUROMA – Automatiseret analyse af aromaprofiler med machine learningMicroLink – Forudsigelse af mikrobiologiske enzymers indflydelse på holdbarhed og kvalitet vha. omics-teknologier
PhageWarn – Development of a phage problem warning system for dairies using undefined DL-starter cultures
Læs mere om projektet her.
PhageWarnImproving food safety using WGS and machine learning
Læs mere om projektet her.
Improving food safety using WGS and machine learningRelateret indhold
For mere information om igangværende projekter samt nyheder inden for mejeriforskning, henvises der til følgende sider.
Igangværende projekter
Læs mere om alle de igangværende projekter under Mejeribrugets ForskningsFond.
Mejeriforskningsnyt
Læs mere om de projekter og nyheder, der er fra mejeriforskningsverden, samt resultater og publikationer fra projekter under Mejeribrugets ForskningsFond.