Holdopdeling

I 2022 forventes holdopdelingen ved International Food Contest at blive som følger:

Ost

10 Plain og søde frisk- og flødeoste
20 Spicy frisk- og flødeoste
30 Smelteoste - alle typer
40 Dessertoste med og uden tilsætninger
50 Hele hvidskimmeloste og blå/hvidskimmeloste
60 Danablu (BGB) (hele + udskårne)
70 Hvid ost, traditionel
80 Hvid ost, ultrafiltreret
81 Hvide combiprodukter, ultrafiltrerede
90 Overflade-/kitmodnede hele oste
100 Overflade-/kitmodnede oste, udskårne
110 Hele blåskimmeloste
120 Skorpefri oste
130 Specialoste, hele
140 Specialoste, udskårne
150 Cheddar samt Mozzarella (hele og revne) samt andre revne/ternede oste
160 Udskårne skimmeloste (=ikke hele oste)
170 Gul skiveost
180 Norske specialoste
190 Ost uden for bedømmelse

Smør & blandingsprodukter

310 Smør
320 Blandingsprodukter og blandingsfedtprodukter
330 Smør og blandingsprodukter uden for bedømmelse

Konsummælksprodukter

510 Skummet-, let- og sødmælk
511 Fløde, min. 8% fedt
512 Langtidsholdbare produkter inkl. laktosefri- og vitaminberigede
520 Syrnede drikke- og skeprodukter <3% fedt (ekskl. yoghurt)
521 Syrnede drikke- og skeprodukter ≥3% fedt (ekskl. yoghurt)
522 Skyr
530 Yoghurt - skummet- og letmælk <3% fedt
540 Yoghurt - sødmælk ≥3% fedt
560 Desserter, softicemix og iscreme
561 Søde mælkedrikke, flavoured milk og kakaomælk
570 Saucer, supper m.m.

Anden mælk end komælk

610 Produkter fremstillet af anden mælk end komælk eller som blanding

Pulveringredienser

710 Pulveringredienser / ostepulver

Plantebaserede produkter

810 Plantedrikke