Resultater ved International Food Contest 2023

De tre vinderne af International Dairy Contest 2023 blev følgende:

Konsummælk:  ísey Skyr Crème Brûlée fra MS. Selfossi

Dommernes bemærkning:

Denne Skyr creme brulé er et lækkert og sundt mejeriprodukt, der har sin oprindelse fra den smukke ø Island. Skyren har en cremet konsistens, der smelter på tungen, og den har en mild syrlig smag, der perfekt suppleres af et strejf af creme brulé. Skyren er ikke blot en lækker dessert, den kan også nydes som et sundt mellemmåltid når som helst på dagen. 

 

Smør & blandingsprodukter: Lurpak usaltet - smørbar fra Holstebro Mejeri

Dommernes bemærkning:

Dette Lurpak produkt er en udsøgt smagsoplevelse, der balancerer mild syrning med en ren og delikat smag. Med sin perfekte tekstur og smørets bløde konsistens er Lurpak ideel til både stegning og bagning. Dets alsidighed gør det til madens bedste ven, der forstærker smagen af enhver ret og gør ethvert måltid uforglemmeligt.

 

Ost: Danablue 60+ Øko fra Drøsbro Mejeri

Dommernes bemærkning:

Her er der tale om en delikat blåskimmelost, der byder på en intens smagsoplevelse. Med sin kraftige smag, der balancerer skarphed, syrlighed, salthed og sødme, er denne ost et skattekammer af smagsnuancer. Ostens udseende er også en fryd for øjet. Dens flotte bygning og smukke farver gør den til en fornøjelse at præsentere på enhver ostebuffet eller som en udsøgt del af en kulinarisk oplevelse.

 

Her kan du finde resultaterne på de individuelle hold:

Resultatkatalog