Gourmetprisen
Gourmetprisen blev stiftet i 2003 i regi af den daværende Landsmejeriudstilling for at synliggøre den kvalitet og innovation, som findes i danske mejeriprodukter.
Gourmetprisen har ikke fokus på mejeritekniske detaljer, men henvender sig derimod til kokke og andre frontløbere for mad og smag, der har fokus på produkternes gastronomiske kvaliteter. Dette forhold afspejler sig også i dommerholdets sammensætning.
Gourmetprodukterne vil blive bedømt ved en event den 30. og 31. august på The Kitchen Lab i København.
Alle gourmetprodukterne vil blive udstillet i MCH Messecenter Herning under International Food Contest, ligesom præmieoverrækkelsen vil finde sted på udstillingens åbningsdag.
Kategorier
- Hård ost
- Blød ost
- Smør og blandingsprodukter
- Konsummælksprodukter
- Is.
Tilmelding
Tilmelding kan ske via denne tilmeldingsformular »»
Dommere 2022
- Camilla Bojsen-Møller, ostekommunikatør og blogger på Ostesnak.dk,
- Denny Vangsted, kok og indehaver af Omegn & Venner Landhandel & Spisebar
- Rasmus Palsgård, madskribent og -anmelder og indehaver af feinschmeckeren.dk
- Mika Wulff, Le Cordon Bleu-udlært konditor og chefredaktør for magasinet Lækkerier.