Fin opbakning til FoodTech 2020

Efter beslutningen om at afholde FoodTech har MCH travlt med at få konfirmeret aftalerne med de mange udstillere. Se NIRAS, Chr. Hansens og Novadans forventninger til messen.

Holdet bag FoodTech er i fuld gang med at konfirmere de mange aftaler for udstillerne på den kommende FoodTech den 29. september – 1. oktober. Man kan heldigvis garantere, at sikkerheden for både udstillere og gæster vil være i top og i 100 pct. overensstemmelse med de officielle retningslinjer for store forsamlinger. Derfor svarer selve grundprogrammet til det velkendte koncept for to år siden, dog med den undtagelse, at mejeridelen i form af International Food Contest, er aflyst.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men det kunne ikke være anderledes under disse omstændigheder. Derfor er det så meget mere glædeligt, at der generelt er opbakning fra udstillerne med et bredt program af maskiner og udstyr til interesse for mejerifolkene – bare uden ost, lyder det fra John Jensen, som til gengæld er tilfreds med, at Food-konkurrencen forventes afviklet med bedømmelse af produkter fra plantebaserede fødevarer, vin & alkohol, øl m.m.

NIRAS på FoodTech

Hvorfor skal mejerifolk besøge jeres stand på FoodTech?

Mejerifolk skal besøge NIRAS’ stand fordi vi altid kan byde på en kvalificeret snak om hvad der oppe tiden i industrien. Vi har nyeste viden om en række megatrends, bl.a. plantebaserede drikkevarer, anvendelse af digitale værktøjer til effektivisering, automatiseringsløsninger, og vand- og energibesparende tiltag. Hvis man har en konkret udfordring eller et projekt, kan NIRAS også give sparring direkte på standen.

Hvad bliver anderledes som følge af corona?

Ud over de manglende håndtryk og bedømmelsen af mejeriprodukterne, så forhåbentligt ingenting! Vi har i Danmark udvist stor ansvarlighed i foråret og sommeren, som gør at FoodTech kan afvikles under gode forhold. Derfor håber vi også, at branchen vil samles til FoodTech til mange gode diskussioner på trods af corona. Vi vil alle have glæde af en stor opbakning til FoodTech, så skal Messecenteret nok sørge for de praktiske forhold er i orden.

Hvad er jeres forventning til messen?

NIRAS har som altid store forventninger til FoodTech. Selvfølgelig bliver det anderledes uden bedømmelse af mejeriprodukterne, men vi har altid deltaget i FoodTech for at stå til rådighed for en god snak med vores kunder samt at bruge udstillingen til selv at blive klogere på de seneste udviklinger. Det er ikke ændret i år. Vi håber og tror på, at branchen bakker op om FoodTech, både vores udstillerkollegaer og de mange besøgene.

Chr. Hansen på FoodTech

Why should the dairy employees visit your stand?

We know that our customers will be just as eager as we are to start up discussing new developments, projects or efficiency programs. So we will look forward to the opportunity to start up those discussions at Food Tech 2020. Chr. Hansen has chosen to be at FoodTech 2020 to demonstrate our commitment and desire to be seen as the leading specialty supplier to the dairy industry.

What will you make different due to Covid-19?

The FoodTech exhibition will be different from past events, and our ability to show new ingredients in concept samples is likely to be limited. However, we will have a similar size stand as previously and are determined to attract your attention with a particular focus on ‘equipment in action’ – our range of testing equipment supporting across many parts of the dairy production system.

What are your expectations to this year’s FoodTech?

We expect that our customers will also be very keen to get away from ‘day to day’ life in the dairies or the product development laboratories and meet up with their dairy colleagues again. FoodTech has been a longstanding and traditional event in the Danish dairy industry. It is an important point in the year where we gather, re-connect and look for ideas and inspiration for the coming period. FoodTech 2020 is not different in that way and we believe that with suitable planning, and importantly attention to the safety of everyone involved, we can use this as a very positive way to look forward to 2021.

Novadan på FoodTech

Hvorfor skal mejerifolk besøge jeres stand på FoodTech?

Novadan håber igen i 2020 at få mange besøg fra mejeribranchen. Som bekendt har Novadan rengørings- og desinfektionsløsninger (til membran, CIP, overflader osv.), som tilpasses det enkelte mejeri. Vores mangeårige erfaring og nyudvikling giver mejerier og fødevarebranchen generelt en stor hygiejnefordel med optimering, besparelser og miljø i fokus.

Hvad bliver anderledes som følge af Corona?

Udover at Novadan følger de generelle Corona-relaterede retningslinjer, forventer vi ikke, at der bliver de store ændringer. Det er dog – ikke mindst i Covid-19 sammenhæng - yderst vigtigt, at rengøring og desinfektion i fødevareproducerende virksomheder foretages grundigt og med omtanke for både fødevaresikkerhed og medarbejdere. Novadan deler ud af specifik viden og anbefalede hygiejneprocedurer i forbindelse med Covid-19 og eventuelt fremtidige udbrud.

Hvad er jeres forventning til messen?

Vores forventninger til FoodTech er, at vi også denne gang får mange besøgende – både kunder, potentielle kunder samt andre interesserede. Ligesom tidligere år ser vi også denne gang FoodTech som en messe, hvor vi har gode samtaler med de besøgende, diskuterer optimering af løsninger, besparelser osv., og så har Novadan en nyudviklet og spændende løsning til CIP-logning med på messen, som vi glæder os til at præsentere.