Holdopdeling - mejeriprodukter

I 2022 forventes holdopdelingen at blive som følger:

Ost

10 Plain og søde frisk- og flødeoste
20 Spicy frisk- og flødeoste
30 Smelteoste - alle typer
40 Dessertoste med og uden tilsætninger
50 Hele hvidskimmeloste og blå/hvidskimmeloste
60 Danablu (BGB) (hele + udskårne)
70 Hvid ost, traditionel
80 Hvid ost, ultrafiltreret
81 Hvide combiprodukter, ultrafiltrerede
90 Overflade-/kitmodnede hele oste
100 Overflade-/kitmodnede oste, udskårne
110 Hele blåskimmeloste
120 Skorpefri oste
130 Specialoste, hele
140 Specialoste, udskårne
150 Cheddar samt Mozzarella (hele og revne) samt andre revne/ternede oste
160 Udskårne skimmeloste (=ikke hele oste)
170 Gul skiveost
180 Norske specialoste
190 Ost uden for bedømmelse

Smør & blandingsprodukter

310 Smør og ghee
320 Blandingsprodukter og blandingsfedtprodukter
330 Smør og blandingsprodukter uden for bedømmelse

Konsummælksprodukter

510 Skummet-, let- og sødmælk
511 Fløde, min. 8% fedt
512 Søde ESL- og UHT produkter
513 Søde laktosefri samt vitaminberigede produkter
520 Syrnede skeprodukter, naturel, <3,5% fedt (minus yoghurt)
521 Syrnede skeprodukter, naturel, ≥3,5% fedt (minus yoghurt)
522 Skyr naturel og med tilsætninger
530 Yoghurt - skummet- og letmælk, <3% fedt
540 Yoghurt - sødmælk, ≥3% fedt
550 Syrnede drikke- og skeprodukter med tilsætninger
560 Søde mælkedrikke, softicemix og desserter
561 Flavoured milk og kakaomælk
570 Saucer, supper m.m.
580 Iscreme
590 Konsummælksprodukter uden for bedømmelse

Anden mælk end komælk

610 Produkter fremstillet af anden mælk end komælk eller som blanding

Pulveringredienser

710 Pulveringredienser / ostepulver

Leder du efter information om andre produkter end mejeriprodukter? Læs mere her: