Gourmetprisen

Gourmetprisen blev stiftet i 2003 i regi af den daværende Landsmejeriudstilling for at synliggøre den kvalitet og innovation, som findes i danske mejeriprodukter.

Gourmetprisen har ikke fokus på mejeritekniske detaljer, men henvender sig derimod til kokke og andre frontløbere for mad og smag, der har fokus på produkternes gastronomiske kvaliteter. Dette forhold afspejler sig også i dommerholdets sammensætning.

I 2021 bliver gourmetprodukterne bedømt den 24. og 25. september i forbindelse med Cheese Copenhagen. Bedømmelserne vil blive livestreamet, og alle finalister vil blive udstillet på Cheese Copenhagen hvor også vinderne vil blive offentliggjort.

Alle gourmetprodukterne vil blive udstillet i MCH Messecenter Herning under International Food Contest.

Dommere 2021

  • Camilla Bojsen-Møller, ostekommunikatør og blogger på Ostesnak.dk
  • Rasmus Palsgård, madskribent og -anmelder og indehaver af feinschmeckeren.dk
  • Mika Wulff, Le Cordon Bleu-udlært konditor og chefredaktør for magasinet Lækkerier.
  • Andreas Tancula Møller, vinder af Sol over Gudhjem 2021, kok og souschef på Restaurant Møntergade

Læs mere om Gourmetprisen 2021 og om tilmelding af produkter hertil »»