Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodcontest.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Crew: fundamentet og rygraden

Uden "kittelfolkets" (crew) hjælp og ekspertise kunne International FOOD Contest ikke afvikles.

Et crewmedlem er den der på International FOOD Contest og International DAIRY Contest får hele udstillingen til at forløbe.

Det er crew'et der sørger for at alting er på plads, at der ikke mangler noget, at det hele bare ser ud som det skal.

Der er dette helt specielle folkefærd for hvem årets største begivenhed er International FOOD Contest. De går op i det med liv og sjæl, intet må der efterfølgende være at sætte en finger på, alt skal være perfekt. Det bliver det kun fordi der efter hver udstilling holdes evalueringsmøde med invitation af alle crewmedlemmer, Udstillingsudvalget, sekretariatet og Messecenter Herning, og her er der livlig debat for at komme med gode idéer og nye tiltag der kan være med til at gøre næste gang til en bedre udstilling.

At være crewmedlem er en livsgerning, og det vidner holdet af crew også om. Der er mange der har været med i mere end 25 år. Det er mange år, men det er blevet en livsstil.

Udstillingen bygges jo ikke op over natten inden åbningen - nej, det starter i weekenden før udstillingen løber af stablen. Når crew'et mødes, er der en utrolig stemning, det er som om alle er gået på et andet ”level”, der er stor gensynsglæde og masser af kram. Allerede inden den sidste mundfuld kringle er sunket, og formanden færdig med at byde velkommen, er de første ved at være urolige og utålmodige for at komme i gang med udstillingen. Hele showet skal jo bygges op og være klar til den store åbning tirsdag kl. 9.00. Men inden da skal alle produkterne fra de mange lande modtages, registreres og klargøres til bedømmelse.

Samtidig skal hallen pyntes, og der skal ”dækkes” borde til alle de bedømte produkter og præsentationerne. Crewmedlemmerne gør alle produkterne klar til den store bedømmelse som finder sted om mandagen hvor udstillingen åbner om tirsdagen.

Ved bedømmelsen er det de særligt inviterede dommere der kommer og bedømmer de udstillede produkter, men det er crew'et der har gjort det hele klart og muligt.

Crew'et er rygraden i International FOOD Contest. Crew'et er fundamentet for hele udstillingen, det er dem der bærer hele udstillingen igennem, og dem der rydder det hele op den sidste aften.....

Der er ikke rigtig nogen der ved hvor mange ”rigtige” crewmedlemmer der er, for læretiden er fantastisk lang, de gamle kigger til tider på de yngre og fortæller at de stadig ikke er udlært, ”du har jo kun været med i 14 år, knægt” og så grines der fra hjertet i hele selskabet.

Crew'et er et folk helt for sig selv hvor alt foregår i en meget åben og hjertelig atmosfære. Men der bliver aldrig slækket på seriøsiteten når det gælder selve udstillingen. Her skal alt være udført til det ypperste, for kun det bedste er godt nok for de alle prægtige produkter fra alle de mange fødevareproducenter.

At blive inviteret som crew er således det ypperste en fagmand kan nå inden for sit fag, det er crew'et der med deres faglige stolthed, flid og meget store entusiasme løfter International FOOD Contest til verdens største fagudstilling for bedømte fødevarer.  

Crew 2017

Mejeri

Danmark

  • Leo Berwald, Videbæk
  • Søren Biller, Thorsø
  • Aksel Bonde, Fredericia
  • Villy Byrgesen, Grenå
  • Birger Christiansen, Vissenbjerg
  • Else & Tage Christiansen, Nørager
  • Henning Clausen, Ringe
  • Anders Grimstrup, Rødding
  • Hanne Hansen, Galten
  • Niels Orla Jacobsen, Svenstrup
  • Johannes Jensen, Herning
  • Kurt Jensen, Hårby
  • Niels Jacob Kjærsgaard, Skødstrup
  • Per Koch, Holstebro
  • Niels Kyed, Haderslev
  • Kenneth Madsen, Ølgod
  • Mona & Erik Møller Madsen, Ølgod
  • Michael Suldrup, Slagelse
  • Jens Jørgen Søgaard, Snejbjerg
  • Peter Sørensen, Holstebro
  • Flemming Thomasen, Randers
  • Knud Thomsen, Hobro
  • Steen Tuxen, Randers
  • Bjarne Vestergaard, Nibe
  • Sebastian Vestergaard, Nibe
  • Mogens Villadsen, Holstebro
Sverige
  • Per Andersson, Arla Foods, Götene (ost + smør)
  • Kim Nielsen, Arla Foods, Linköping Mejeri (konsum)

Norge

  • Elin Simonstad Valle, TINE FoU-Senter, Oslo

Island

  • Jón K. Baldursson, Mjólkursamsalan ehf, Reykjavik

UK

  • Graham Nichol, Arla Foods, Lockerbie Creamery

FOOD 

  • Lonnie Hirtz Nielsen, Ølgod

Gourmetprisen

  • Pia Damgaard Beck, Mejeriforeningen

Sekretariatet

For kontaktinfo på sekretariatet, læs videre her »»