Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.foodcontest.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Program for udstillingen

International FOOD Contest afholdes den 3.-5. oktober 2017 i forbindelse med udstillingen HI - Skandinaviens teknologi- og industrimesse.

 

Udstillingen har åbent hver dag fra. kl. 08.30 - 16.30 (bemærk: lidt ændrede åbningstider i forhold til tidligere år).

Tirsdag den 3. oktober

Kl. 11.00 Officiel åbning ved Mejeriforeningens formand Steen Nørgård Madsen
Overrækkelse af Mejeriforeningens ærespræmie og IFC Award 2017 samt Gourmetpriserne
Kl. 14.00-15.00 Indlæg "Smagslandkortet" fra scenen ved Lisbeth Ankersen, InnovaConsult

Onsdag den 4. oktober

Kl. 11.00-12.00 Indlæg "Smagslandkortet" fra scenen ved Lisbeth Ankersen, InnovaConsult
Kl. 15.00 International DAIRY Contest: præmieoverrækkelse for holdvindere

Torsdag den 5. oktober

Kl. 11.00-12.00 Indlæg "Smagslandkortet" fra scenen ved Lisbeth Ankersen, InnovaConsult